søndag 1. januar 2012

Godt Nytt År til alle kjente og ukjente

Da var vi i gang med enda nytt år som kommer med nye muligheter.  Har ryddet og pakket bort alt som minner om jul og nisser for denne gang.

Lenge siden jeg har blogget og - nei - jeg har ikke vert noe særlig produktiv heller. Mistet min kjære mamma og tiden etter har ikke vert så lett. Sorgen og savnet er liksom sterkere i julehøytiden. Har en  kjempefin og sammensveiset, stor familie rundt meg. Det er jeg utrulig takknemlig for.

Det eneste jeg har fått laget ferdig er gaven til min kjære søster Gunn og hennes mann - Egil. Har heklet muffinser som jeg har hatt opp på scrapperommet og dekorert. Åsså har jeg vert på Ikea og kjøpt ramme som jeg har dekorert muffinoppskrift  og stemplet muffinser som jeg har tusjet og diverse blomster og pynt inni.

Hadde bursdag i går og da hadde jeg ønsket meg skilt som min niese May Gunn hadde linket og tipset meg om på FB som Eiken Lys og Gaver selger. Og jammen hadde Geir og Gura fikset et til meg. Det var jo genialt. Og opp på døra kom det momentant.

 Julegaven

 Muffinsoppskrifta

 Alle de dekorerte muffinsene

Den flotte bursdagsgaven
post signature

2 kommentarer:

  1. Hi hi der var skiltet ja :) Her får jeg vel også snart se og få ånden... Har 3 konfirmasjoner for tur + scrappebok - og BARE 3 dette året!!! (tror jeg LOL) Får lære å si nei tror jeg, har faktisk ikke tid til mer ;) Silhouetten min er forresten DØD - eller det vil si at jeg tappert forsøker å gjenopplive den daglig:) Vurderer faktisk å gi slipp på den og investere i ...... E-craft eller et eller annet som er tilsvarende.

    SvarSlett
  2. Ja flott skilt? - og veldig passende :)
    Sga sei du he mye å gjer May Gunn. Du e goe. Hadde blitt kjempestressa bare med tanken. Synd med Silhouetten da. Avhengig av den vel. Håper du stikker over en dag til meg.

    SvarSlett